Ung kvinna vid skrivbord

Karin 20 år: Jag trivs inte alls på min arbetsplats

Jag flyttade till Åland från mitt hemland när jag var 10 år gammal. Jag har studerat på Ålands yrkesgymnasium gick ut med bra betyg. Mitt nuvarande jobb är på ett matställe. Här har jag jobbat i mer än två år, men jag trivs inte alls på min arbetsplats. Under en längre tid har jag försökt att hitta ett nytt jobb men även fast jag söker olika tjänster så får jag inget. Det gör mig deprimerad och jag har börjat tappa självförtroendet.

Vad gör jag för fel? Jag ser alltid till att jag har ett snyggt CV när jag skickar in mina arbetsansökningar. Mitt CV är ett välskrivet personligt brev där jag även bifogat mina betyg och arbetsintyg. Ändå har inte en enda arbetsplats tackat ja till mig. Jag har inte ens kommit till intervju. Jag gör verkligen mitt bästa och lägger ner så mycket tid som krävs för att skicka in ordentliga ansökningar.

Jag behöver verkligen komma bort från min arbetsplats så fort som möjligt. Jag vill ha ett nytt jobb men funderar också på att studera vidare. Jag behöver vägledning.

Känner du igen dig? Välkommen att kontakta Visa vägen!

Publicerad 12.6.2019
Uppdaterad 27.9.2019

Site by Strax