Jag är mellan två jobb

Kanske har du haft en tillfällig tjänst som nu tagit slut och ett nytt jobb väntar runt hörnet?

Du är inte ensam om att finnas mellan två jobb. Vår vägledning är till för dig som funderar på din framtid och på hur du ska hitta ett nytt jobb som passar just dig och din livssituation.

Vill du söka information själv?

AMS - Här publiceras kontinuerligt aktuella lediga jobb som anmälts till Ålands arbetsmarknads- och studieservicemyndighet.

Åland living - Allmän information om arbetsmarknaden på Åland, även om webbplatsen främst är riktad till den som funderar på att flytta till Åland.

Arbetsförmedlingen - Den svenska arbetsförmedlingen har en webbsida med mycket tips och råd om att söka jobb och hitta sin nya karriär.

Känner du igen dig?

För att komma igång rekommenderar vi att du bekantar dig med informationen här på visavagen.ax samt läser berättelserna nedan på denna sida. Kanske du känner igen dig i någon av dem?

Behöver du vägledning för att komma vidare?

Kontakta oss för att boka tid!

Publicerad 12.6.2019
Uppdaterad 18.6.2020
Emelie 25 år, stående vid havet vintertid

Emelie 25 år: Jag har så många egna idéer jag skulle vilja utveckla och gå vidare med

Min livssituation är inte bra. Den har sett ungefär likadan ut de senaste 10 åren, ända sen jag slutade högstadiet. Jag vet inte vad jag... Läs hela berättelsen ›
Kvinna i soffa som ser fundersam ut

Jenny 35 år: Jag vet att jag vill studera vidare men jag vet inte till vad

Jag är trött på min nuvarande bransch, det är för stressigt och för oregelbundna arbetstider. Därför har jag sagt upp mig från mitt senaste... Läs hela berättelsen ›

Visa vägen är en försöksverksamhet vid Ålands landskapsregering. Vi erbjuder karriärvägledning för vuxna som vill förändra sin arbetssituation.

Site by Strax