Jag vet inte vad jag vill

Du är inte ensam om att befinna dig i ett vägval där du söker förändring men är osäker på vad du vill göra. Vill du byta jobb helt och hållet eller är det bara arbetsuppgifterna som skaver? Vill du studera igen? Eller kanske starta eget företag?

Vår vägledning är till för dig som funderar på din framtid och på hur du ska hitta en karriär som passar just dig och din livssituation. Vi finns här för att ge dig stöd på vägen. Till exempel genom att väcka nya tankar och hjälpa dig att lära känna dig själv lite bättre. På så sätt ökar du dina möjligheter att både hitta och våga välja en ny väg i arbetslivet. 

Känner du igen dig?

För att komma igång rekommenderar vi att du bekantar dig med informationen här på visavagen.ax samt läser berättelserna nedan på denna sida.

Behöver du vägledning för att komma vidare?

Kontakta oss för att boka tid för att träffa en vägledare

Publicerad 12.6.2019
Uppdaterad 2.8.2019
Lucas 24 år, ute i skogen

Lucas 24 år: Jag vill inte arbeta inom den bransch jag utbildat mig för

Jag blev nyligen klar med min examen från Högskolan på Åland. Det sorgliga är att jag ångrat den utbildningen. Jag vet nu att jag inte vill... Läs hela berättelsen ›
Anna 36, fundersam kvinna med mobiltelefon i handen

Anna 36 år: Jag vet fortfarande inte vad jag ska jobba med

Jag har jobbat i en matbutik som försäljare och plockare i många år. Jag fick barn tidigt och när barnen var yngre var jag hemma med dem.... Läs hela berättelsen ›

Visa vägen är en försöksverksamhet vid Ålands landskapsregering. Vi erbjuder karriärvägledning för vuxna som vill förändra sin arbetssituation.

Site by Strax